Ny katolsk kirke indviet i Abu Dhabi

St. Paul’s Church hedder en ny romersk-katolsk kirke, der i torsdags blev indviet i Abu Dhabi, skriver Khaleej Times, der er en engelsksproget avis i Forende Arabiske Emirater.

Der bor omkring 900.000 katolikker i Forende Arabiske Emirater, og 20.000 af dem går i kirke i Abu Dhabi, hvor der hidtil kun har været én katolsk kirke, St. Joseph Church, skriver Khaleej Times. På avisens Facebook-side er der billeder fra indvielsen af St. Paul’s Church.

Forende Arabiske Emiraters kulturminister, Sheikh Nahyan bin Mubarak Al Nahyan, deltog i indvielsen af kirken sammen med bl.a. Vatikanets udenrigsminister, kardinal Pietro Parolin, og biskop Paul Hinder, der er den katolske kirkes leder i et område, der ud over Emiraterne også omfatter Oman og Yemen.

Læs mere

Second catholic church in Abu Dhabi inaugurated, Khaleej Times, 12-06-2015